Creste vanzarile cu 18%, foloseste recenziile de la clienti

Într-o lume în care majoritatea industriilor au nenumărate afaceri care concurează, oricine poate spune că este un expert în domeniul său. Plasând o părere de la un client real care are experiență directă cu o afacere, verifică revendicarea și oferă un aer de credibilitate.

Este un mod simplu și util de a valida o afacere. În comparație cu un concurent fără testimoniale, acest lucru poate oferi afacerii dvs. un avantaj considerabil.

Conform Reevoo, testimonialele ajuta la o crestere de 18% a vanzarilor si 63% dintre utilizatori sunt predispusi sa finalizeze procesul de finalizare a comenzii daca site-ul include si testimoniale.

Cum ar trebui sa sa fie scris un testimonial?

Testimonialele de la clienti  ar trebui sa spuna o poveste fie scrise sub forma: inainte, acum si cum a fost parcursul de achizitie a produsului/ serviciului.

Exemplu de testimonial servicii

Inainte de a avea un magazine online vindeam doar in magazinul fizic, aveam experienta in a gestiona magzinul de haine, iar lipsa promovorii pe online s-a datorat unei frici de necunoscut si a lipsei de experienta in acest domeniu. Acum ma mandresc de faptul ca am magazinul meu online de mai bine de 2 luni, iar vanzarile au inceput sa creasca de la o saptamana la alta. Am ajuns sa colaborez cu cei de la smartsites.ro in urma unor cautari pe google, am cerut o oferta, iar de restul sau ocupat baietii. Am primit un magazin online la cheie gata de a vinde. Am primit instructiuni de utilizare pentru a folosi magazinul online, am avut parte de suport cand ceva a fost neclar iar acum lucram la cresterea volumului de traffic si respectiv a vanzarilor. Recomand tuturor celor cu sau fara experienta in online.

Exemplu de testimonial magazine online: pijama

Chiar daca aveam mai multe perechi de pijamale am spus ca una in plus nu strica. Acum am una in plus si sunt foarte multumita de ea. Pijamaua este de bumbac, marimea se potriveste si ma simt foarte bine in ea. Am vazut pijamalele intr-o reclama pe facebook, achizitia s-a facut simplu, direct pe site. In doua ore am fost sunata de o domnisoara pentru a confirma marimea la pijama si sa confirm adresa. Comanda a ajuns a doua zi dupa plasarea comenzii. Multumesc

Cum pot adauga un testimonial pe site?

Lasă un răspuns