Extrasuport

Suntem aici sa te ajutam

Contacteaza consultantii nostri pe email, pe chat sau telefonic

Oferta curier


Obtinem cel mai bun pret de curierat pentru tine.

Oferta procesator de plati


Obtinem cel mai mic comision de procesare al platilor.

Setarea contului de facturare


Programul de facturare va fi pregatit pentru emiterea de documente.

1. Oferta curier

Acest serviciu presupune contactarea principalilor curieri de pe piata pentru a obtine cea mai buna oferta de pret, personalizata nevoilor tale. Trimitem documentele necesare semnarii contractului si tinem legatrura cu furnizorul ales de tine pentru o semnarea cat mai rapida. Tot ce iti ramane tie de facut este sa semnezi contractul cu furnizorul de transport, de restul ne ocupam noi. 

Furnizorii contactati de noi pentru ofertare sunt: Fan Courier,  Urgent Cargus, DPD, Sameday, GLS, eColet, Colete online. In cazul in care doresti sa contactam si un alt furnizor pentru oferta te rugam sa ne mentionezi acest lucru.

 

2. Oferta procesator de plati + setare cont

Pentru cumpărătorii online – plata pare o chestiune simplă care durează doar o secundă. Cu toate acestea, o plată de succes necesită multe componente pentru a funcționa ireproșabil și pentru a face această magie să se întâmple. Deci, ce este exact un procesator de plăți online și cum să alegeți unul pentru magazinul Dvs.? 

Ce este un procesator de plăți online? 

Un procesator de plăți online este un serviciu care conectează un magazin online cu un client și care îi permite clientului să plătească în siguranță achizițiile selectate, iar comerciantul să primească plata respectivă. Cu alte cuvinte – este un serviciu de procesare a plăților online. 

Dacă doriți să vă vindeți produse sau servicii online – crearea magazinului online este doar începutul. Pentru ca site-ul dvs. web să devină un magazin în adevăratul sens al cuvântului – trebuie să începeți să acceptați plăți. Și asta este ceea ce procesatorii de plăți vă permit să faceți. Acestea ajută clientul să efectueze o plata sigură din banca lor sau să introducă detaliile cardului de plată și să confirme un transfer pentru bunurile selectate.

Procesatori de plati: Netopia Payments, euPlatesc, Libra Pay, Plati online, BT Pay. 

Acest serviciu presupune contactarea principalilor procesatori de plati din tara pentru a beneficia de cele mai mici comisioane pe tranzactie. Trimitem documentele necesare semnarii contractului si tinem legatrura cu furnizorul ales de tine, pentru o semnarea cat mai rapida, realizam setarile necesare deschiderii de contTot ce iti ramane tie de facut este sa semnezi contractul cu furnizorul ales, de restul ne ocupam noi. 

3. Setare cont de facturare

Pentru usura fluxul operational al afacerii tale poti opta pentru facturarea automata a comenzilor. Acest lucru presupune sa ai un abonament la unul din furnizorii de sisteme software pentru facturare: Smartbill, FGO, Oblio.

Smartbill: smartbill.ro
FGO: fgo.ro
Oblio: oblio.eu

Acest serviciu presupune efectuarea setarilor necesare generarii de facturi si documente: Adaugare date companie, logo, cont IBAN, setare serii de facturare.