Foto-Video

8 motive pentru care fiecare fotograf are nevoie de un site web

Gândul de a face un site web de fotografie poate fi descurajant cand vezi unele preturi din piata. Dar înainte de a începe să vă gândiți la alegerea unei firmei care sa se ocupe de website, întrebarea importantă la care trebuie să răspundeți este de ce. Este atât de ușor pentru oricine să aibă un cont pe Tumblr, 500px sau Flickr încât s-ar putea să vă întrebați de ce un fotograf ar avea nevoie de propriul site? Așa că haideți să aruncăm o privire și să aruncăm o privire la câteva dintre beneficiile pe care vi le va aduce un site web de bună calitate.

1. Site-urile web de fotografie te fac să arăți profesionist

500px este excelent pentru partajarea fotografiilor și pentru conectarea cu alți fotografi. Dar a avea propriul site web pare mult mai profesionist și mai impresionant. Fie că este vorba doar de distracție, fie pentru un efort serios de auto-promovare, chiar și un simplu site web cu o galerie foto și o pagină despre/de contact poate fi extrem de eficient. Este, de asemenea, despre control. Puteți decide cum arată site-ul dvs. web, ce fotografii să adăugați, cum să le organizați și ce link-uri (dacă există) către alte site-uri web să includeți. Când cineva vine să se uite la site-ul dvs., rămâne până când decide să plece – nu există miniaturi sau link-uri care să-l încurajeze să se uite la munca altui fotograf

2. Site-ul tău web lucră nonstop pentru tine!

E PLĂCUT SĂ ȘTII CĂ SITE-UL TĂU LUCREAZĂ 24 DIN 24, 7 ZILE PE SĂPTĂMÂNĂ!

Dacă web site-ul este corect configurat, își va face treaba cu succes singur chiar și în afara orelor de lucru ale angajaților tăi.

Va prelua cereri de oferta, va încasa banii, va furniza informații clienților, va discuta cu clienții, va posta produsele și serviciile firmei pe web site-urile de socializare, va face analize etc.

3. Totul este și va fi online!

ONLINE, GĂSEȘTI TOT CE ÎȚI DOREȘTI! 

Da, aproape orice. Vrei un film, îl găsești pe net. Vrei să comanzi de mâncare, o poți face online. Vrei un soț sau poate o aventură de o noapte, o poți rezolva online. Dacă vinzi un produs sau un serviciu și nu ai propriul web site, vei fi scos de pe piață de concurenții tăi în cel mai scurt timp.

4. Site-ul web este cel mai puternic instrument de comunicare!

În ziua de azi, pare de neconceput să ai o afacere și să nu ai un web site de prezentare. Cum ar fi să mergi la o întâlnire de afaceri fără carte de vizită? Web site-ul tău va fi cartea ta de vizită și din acest motiv, contează foarte mult cum arată și cum funcționează.

5. Site-ul web este esențial pentru oameni creativi!

EȘTI O PERSOANĂ CREATIVĂ, UN ARTIST SAU UN BLOGGER DE SUCCES? ATUNCI AI NEVOIE DE PROPRIUL TĂU WEB SITE.

Nu mă refer la un cont pe Facebook sau un blog online pe web site-urile gratuite. Toate aceste instrumente gratuite, te vor limita mai devreme sau mai târziu. Dacă iei lucrurile în serios și vrei să faci și bani din această pasiune, va trebui să treci în liga profesionistă, făcându-ți propriul site. Acesta vine împreună cu toate instrumentele necesare pentru promovare, analiză, publicitate etc. Și din acest moment ”the sky’s the limit”.

6. Fii la zi cu tendințele noilor generații!

ÎN ULTIMII ANI DINAMICA VIEȚII ESTE AMEȚITOARE. DACĂ VEI STA DEOPARTE, VEI FI EXCLUS DIN JOC.

Ai o afacere, o organizație, ești un artist, activist sau blogger? Ști prea bine că nu ești singur pe piață iar concurența e mai acerbă ca niciodată. Dacă vrei să rămâi pe piață și să te dezvolți, nu poți sta deoparte. Trebuie să intri în joc. Fă-ți un web site și apucă-te de treabă. Competitorii tăi au făcut-o deja.

7. Un site web este foarte ieftin!

SITE-UL WEB ÎȚI OFERĂ UNUL DIN CELE MAI BUNE RAPOARTE COSTURI/BENEFICII.

Un web site este ieftin. Practic cu 200€ poți avea web site-ul tău personalizat perfect funcțional în mai puțin de 2-3 zile. Cam tot atât te-ar putea costa un set de cărți de vizită pentru colegii din firmă sau dacă ești fumător țigările pe o lună de zile. Un web site îți deschide orizontul către o mare de oportunități. Tu decizi dacă vei profita de ele.

8. Te putem ajuta!

PENTRU CEI CARE NU AU WEB SITE:

Scrie-ne despre ideile tale. Pune-ne întrebări. Te vom ajuta să înțelegi la ce este bun un web site și cum te poate ajuta la dezvoltarea ta sau a afacerii tale.

Dacă vrei un web site simplu, sau mai complex poti alege din pachetele noastre: https://smartsites.ro/preturi/#prezentare

PENTRU CEI CARE AU DEJA UN WEB SITE DAR NU ȘTIU CUM SĂ PROFITE DE UTILITATEA LUI: 

Îți vom spune cum să îți promovezi web site-ul, produsele și serviciile pe rețelele de socializare și în căutările Google și astfel să crești numărul clienților. Te vom ajuta să automatizezi cu ajutorul web site-ului, procese mari consumatoare de timp și resurse.