Website gratuit

Vrei un magazin sau website GRATUIT?

Noii noştrii colegi îţi fac site-ul gratuit, pentru a dobândi experienţă la locul de muncă! Singurele costuri plătite de tine vor fi cele de achiziţie domeniu şi găzduire, 200 lei.

Ne-am mărit echipa si avem vesti foarte bune pentru tine pentru ca lunar alegem 2 afaceri care au nevoie de un magazin online sau website de prezentare. De ce facem acest lucru? Un vechi proverb chinezesc suna astfel „Spune-mi și voi uita. Arată-mi și voi ține minte. Implică-mă și voi înțelege” 

Ne dorim ca noii noştri colegi sa se integreze cat mai rapid in echipa noastră si sa devina adevăraţi profesionişti astfel ca după prezentarea noţiunilor teoretice, aplicam informaţiile pe website-urile afacerilor selectate lunar (website de prezentare sau magazin online). 

Proiectele selectate diferă in funcţie de etapa de învăţare a noilor colegi, se vor selecta de la magazine si website-uri foarte simple, cu câteva pagini (atunci când suntem in prima etapa de învăţare) si pana la website-uri complexe, atunci când dorim sa aprofundam cunoştintele si abilităţile. 

La finalul fiecărui proiect website-urile sunt verificate de un Senior Developer si Senior Designer. Locurile sunt limitate in funcţie de etapa de învăţare a noilor colegi si capacitatea lor de a finaliza proiectele.

Înscrierea durează mai puţin de 1 minut ↓

Formular de înscriere