Smartsites Suport > Trimitere solicitare

Trimitere solicitare

Vă rugăm introduceți detaliile solicitării. Un membru al personalului de asistență vă va răspunde cât mai curând.

Bun venit la echipa noastră de suport tehnic dedicată, unde calitatea și eficiența serviciilor noastre sunt la loc de cinste. Suntem conștienți de importanța unei funcționări impecabile a site-ului sau magazinului tău online și suntem aici pentru a te ajuta în orice situație de natură tehnică.

Echipa noastră de suport tehnic este disponibilă pentru a remedia orice problemă sau situație neașteptată care ar putea apărea. Unul dintre colegii noștri profesioniști este la dispoziția ta în intervalul orar 09:00 – 17:00, de luni până vineri. Cu experiență bogată și cunoștințe solide în domeniul tehnic, echipa noastră este gata să răspundă la cerințele tale cu promptitudine și eficiență.

Tiketele deschise de clienții noștri vor fi soluționate în ordinea primirii lor, asigurându-ne că fiecare problemă este tratată cu atenție și profesionalism. Termenul nostru de solutionare este de maxim 12 ore în zilele lucrătoare, pentru a ne asigura că obții ajutorul de care ai nevoie cât mai rapid.

Încrederea ta este esențială pentru noi, iar echipa noastră de suport tehnic este dedicată satisfacției tale. Fiecare interacțiune cu noi este o oportunitate de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate și de a-ți asigura buna funcționare a afacerii tale online.

Iti mulțumim că ai ales să lucrezi cu noi și suntem aici pentru a te sprijini în fiecare pas al drumului. Nu ezita să ne contactezi pentru orice nevoie tehnică sau întrebare. 

Suntem aici să te ajutăm.