Testimoniale

Parerea celor ce au lucrat cu noi

Sunt medic si mi-am dorit un site simplu de prezentare intr-un timp scurt. L-am obtinut in mai putin de doua saptamani si sunt multumita de ce a iesit . Am comunicat foarte bine cu Viorel care de fiecare data a raspuns prompt solicitarilor mele.
Daniela Enache
O echipa de profesioniști care lucrează foarte repede la o calitate excepțională. Mulțumim pentru ceea ce ați făcut pentru noi! Cu siguranță vom mai apela și pentru alte servicii.
Costel Velisar
Mi-a creat, un site cu magazin online, de curând. Este o firma foarte serioasa si receptiva la nevoile clientului. Mi-a creat site-ul foarte repede si a realizat tot ce i-am solicitat.
Bogdan Bogdan
Colaborarea a decurs excelent, sunt foarte amabili, punctuali și serviciile sunt profesionale. Big Like!Recomand!
Georgiana Daniela Rimniceanu
Au inteles foarte bine de la inceput ceea ce avem nevoie, raspund foarte prompt si rezolva foarte rapid spetele sau feedback-ul. Am identificat inclusiv acel "going the extra mile". In concluzie, foarte multumit de servicii. Mult succes!
Vlad Bocean
Sunt o persoana careia ii place sa se tina de cuvant, drept urmare asta astept de la cei cu care colaborez.Experienta pe care am avut-o cu cei de la Smartsites a fost una de nota 10+.Promptitudine,seriozitate,profesionalism.Va multumesc,faceti o treaba foarte buna !
Ioana Vaida
Foarte multumita de rezultate. Am finalizat site-ul in mai putin de 10 zile si apoi am inceput promovarea, acum dupa 5 luni pot spune doar atat....nota 10
Mona Kasproschi
O echipa creativa, dinamica si foarte deschisa, Foarte multumit de rezultatul obtinut si de profesionalismul manifestat pe tot parcursul colaborarii.
Catalin Danis
Recomand cu f mare incredere ,este o firma de incredere ,seriosi ,cinstiti,corecti ,muncitori,promti,amabili etc Sunt foarte multumita,multumesc din suflet dragă echipa si va doresc succes in continuare 🙏❤❤❤💯💯💯 🤗😘
Borhidan Diana
5 Stele pentru profesionalism, eficienta si calitatea lucrului facut. Recomand cu incredere. Viorel este si un om foarte placut cu care ti-e drag sa lucrezi.
andrei dinu
Am găsit această firmă căutând pe Google şi nu regretăm nici un moment alegerea făcută, am comunicat foarte bine cu persoana de contact. Ii dorim mult succes lui Viorel pe mai departe deoarece dorim să ne fie alături şi în alte proiecte pe care le avem în plan, în viitorul apropiat
inna kids
Mi-au facut un site de nota 10. Recomand!
Rawkey
Foarte prompti si atenti la detalii. Profesionisti
medical home
Recomand cu incredere.
Florian Constantin Gorbe
In primul rand au simt artistic. Apoi constati ca au exerienta. As adauga o comunicare foarte buna. Toate acestea la preturi foarte bune. Overall, oamenii iti inteleg nevoile, raspund in timp real si le pasa de satisfactia ta, ca si end user.
Alin Mateescu